Foto: F64

Latvijā populārā basketbolista Sanda Valtera dzīvesbiedre, bijusī Playboy modele, aktrise un dīdžejmeitene Elīza Kaurāte (attēlā)  šonedēļ apmeklēja jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis 2012, kur izrādīja savu lielisko augumu.

26 gadus vecā Kaurāte, kura attiecības ar populāro sportistu uzsāka pirms pāris gadiem, ir divu bērnu māmiņa - viņas un basketbolista dēliņš pasaulē nāca pērnā gada aprīlī, bet meitiņa Lea piedzima šī gada jūnija sākumā.

Neraugoties uz ģimenes dzīvi, Elīza bija izbrīvējusi otrdienas vakaru, lai ierastos uz Jaunā viļņa atklāšanas svinībām un festivāla pirmo oficiālo afterpārtiju.

Tā apmeklējumam modele bija izvēlējusies melnu pieguļošu kleitu, kas lieliski atklāja viņas ķermeņa formas - pusotru mēnesi pēc dzemdībām modele atguvusi slaidās ķermeņa aprises, tomēr fotogrāfiem viņa pozēja nelabprāt.

Kaurāte ir uzcītīga Jaunā viļņa apmeklētāja - divus iepriekšējos gadus viņa šo pasākumu apmeklēja kopā ar Valteru, un pērn abi pat paguva sarīkot publisku skandālu, bet šogad jaunā sieviete gada vērienīgākajā popmūzikas pasākumā gozējās draudzenes sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!