Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā dziedātāja Anete Kotoviča (attēlā) iedziedājusi savu pirmo dziesmu pēc šova – kopā ar mūsdienu elektroniskās mūzikas izpildītāju Jāni Šmēdiņu jeb Faktu tapis hits Vieglāk man.

Aneti šova Okartes skatuve 2 fani iepazina pašā sezonas sākumā kā daudzsološu dziedātāju ar spēcīgu balsi. Diemžēl dziedātāja pēc pašas paziņojuma, ka šovs ir garlaicīgs un viņa vēlas mājās, bija pirmā, kas pameta talantu rindas.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/FaktsFtAneteKotovičaVieglakMan.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Anetes vārds iepriekš minēts saistībā ar skandalozo Ivaru Kļaviņu, ar kuru viņu savulaik vienoja sadarbība, bet nu viņa muzicē ar Faktu. Ar Faktu dziedātāja sadarbojusies jau iepriekš - kopā ierakstīta dziesma Nebūs vairs, pievienojoties arī Grafomānam, un nu veiksmīgā sadarbība turpinās ar hitu Vieglāk man.

Dziesmā izjusts klavieru skanējums apvienojumā ar Anetes skaisto balsi jaucas ar Fakta enerģiskajām repa rindām.Jaunais hits jau atzinīgi novērtēts sociālajos portālos - ļaužu masas nepārtraukti ziņo Anetei, ka nespēj vien beigt klausīties viņas jauno hitu, dzied tam līdzi un nevaldāmi ārdās lieliskajos ritmos, piebilstot pat to, ka dzīvei bez šādas mūzikas īsti nebūtu jēgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!