Foto: Publicitātes foto

Pazīstamā žurnāliste un atmodas laika ikona Elita Veidemane ļāvusi savā ģimenes mājā ienākt šova veidotājiem – viņas meita Linda (attēlā) šobrīd ir uzmanības centrā TV3 iepazīšanās spēlē Gandrīz ideāls randiņš, un mamma kopā ar dzīvesdraugu mūziķi Aivaru Brīzi atbalsta viņas centienus šādā veidā atrast mūža mīlu.

Veidemanes pieaugusī meita Linda ir viena no četrām meitenēm, kuras laikā no 6. līdz 9. augustam cīnās šovā Gandrīz ideāls randiņš, lai iekarotu viena laimīgā puiša sirdi.

Linda kopā ar vēl trim daiļavām cer savaldzināt pašpārliecināto Kristu, kurš atzīstas, ka šovā ne tikai grib atrast meiteni, bet arī uzsākt karjeru šovbiznesā - viņš regulāri trenējot savu balsi karaoke nodarbībās.

Jau pirmajā raidījumā Linda, kura, lai gan sirdī māksliniece, strādā atbildīgā darbā, atzīstas, ka populārā māte meitai pārmet pārāk lielu izvēlību attiecībā uz vīriešiem, taču pati spriež, ka mammai laikam taisnība.

Otrajā spēles vakarā, kad Lindai bija jāuzņem kompānija ciemos, šova mīļotājiem ir iespēja ieskatīties Veidemanes Jūrmalas mājā, kur Linda sagaida viesus. Slavas kārais Krists pat bija sarūpējis ziedu pazīstamajai žurnālistei un atzīstas, ka esot pagodināts satikt tik svarīgu cilvēku.

Taču ar Veidemanes kā namamātes parādīšanos šovā viss nebeidzas - jautrajā iepazīšanās spēlē iesaistīts arī viņas dzīvesdraugs Aivars Brīze, kurš izklaidē dalībniekus, izpildot slavenākās Līvu dziesmas.

Kā sērijas noslēgumā priecājas Krists, šāda iespēja pagozēties starp populāriem cilvēkiem arī viņu beidzot padarījusi slavenu, taču sola neizvēlēties Veidemanes meitu tikai tāpēc, ka viņa ir pazīstamas žurnālistes atvase, bet viņš pats - varen kārs pēc popularitātes.

Cīņa TV3 ekrānos turpināsies vēl divas dienas un noslēgsies ceturtdienas, 9. augusta, vakarā, kad Kristam nāksies izvēlēties vienu sirdsdāmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!