Foto: DELFI

Latvijas pazīstamākais šovbiznesa producents Juris Millers (attēlā) kļuvis īpaši modīgs – pēdējā laika pasākumos daudzu viesu uzmanību saista viņa interesantie matu sakārtojumi. Millers atklāj: pie jauna griezuma viņš ticis ārzemēs, un tas pašlaik ir pasaules modes hits.

"Mans matu sakārtojums izveidots, sekojot pasaules tendencēm - līdz Latvijai šī aktualitāte atnāks pēc pusotra gada, varbūt pat diviem, kad pasaulē modē jau būs atkal kas cits," sarunā ar DELFI Izklaide par stilīgo griezumu smejoties stāsta Millers.

Viņš atklāj, ka aktuālo griezumu ieguvis Baltkrievijā, laikā, kad pavadījis Samantu Tīnu uz Slāvu bazāru. Pirms tam populārā producenta mati bija izteikti taisni, bet nu viņš var stilot ar kārtīgām lokām.

"Globālā līmenī atkal aktuālas astoņdesmito gadu tendences, tā vienkāršoti izsakoties - piepaceltas frizūras ar izdzītiem sāniem. Šī ir jau otrā reize dzīves laikā, kad man ir šāda frizūra," atklāj Millers.

Frizieris krāšņajā frizūrā ieguldījis milzu darbu, un, tā kā producentam pat likti ilgviļņi, viņam tagad īpaši jārūpējas par to, lai sasuka izskatītos lieliski, taču ieguldītās pūles ir tā vērtas.

Turklāt ar modīgo griezumu iespējams variēt - kopā ar Samantu viesojoties pie Rīgas mēra Nila Ušakova, Millers matus bija ieveidojis ar želeju, panākot īpaši sprogainu efektu, bet Zigmara Liepiņa izstādes atklāšanā sasuka jau pārtapusi par kuplu ērkuli Didža Bordo stilā.

Millers priecājas, ka jaunais imidžs lieliski saskan ar vienu no viņa pēdējā laika producētajiem pasākumiem - Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas tematiku, jo Liepiņa labākie hiti daudziem saistās ar astoņdesmitajiem un deviņdesmitajiem gadiem.

"Esmu pieskaņojies tūrei. Iespējams, kādā no koncertiem sagādāšu pārsteigumu, kāpjot uz skatuves īstā astoņdesmito gadu stilā," intrigu rada Millers.

Pazīstamajam producentam, darbojoties šovbiznesa vidē, protams, jāseko līdzi izskatam - viņš labprāt eksperimentē ar matu griezumiem un atklāj, ka jau trešo reizi dzīvē uzdrošinājies ielikt ilgviļņus. Tomēr Millers uzskata, ka sekošana modei nav spiesta lieta.

"Citam varbūt piestāvēs kāda pavisam neierasta gotu stila frizūra, ne modes aktualitāte. Galvenais - vajag uzdrošināties un eksperimentēt. Dzīve taču mums tikai viena - vai tiešām skaista frizūra vajadzīga tikai zārkā?" joko Millers.

Galerijā: Jura Millera matu stila izmaiņas šīs vasaras laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!