Foto: Mango

Augustā priecīgu notikumu piedzīvojusi savulaik pretrunīgi vērtētā šova Latvijas princese otrās sezonas uzvarētāja Alise Piterniece (attēlā) – viņa saņēmusi bildinājumu un saderinājusies ar mīļoto puisi.

Par patīkamo jaunumu Alise, kā jau tas mūsdienās ierasts, savus radus, draugus un paziņas informējusi Facebook sociālajā tīklā, nomainot attiecību statusu uz "saderināta".

Par "princeses" izredzēto kļuvis hokeja kluba Liepājas Metalurgs treneris Toms Strauss (attēlā apakšā), kurš saskaņā ar Latvijas Hokeja federācijas publicētajiem datiem šobrīd ir 22 gadus vecs.

Spriežot pēc mīlas pāra aktivitātēm sociālajos tīklos, abu attiecības sākušās salīdzinoši nesen, jo Facebook sekotājus viņi par tām informējuši tikai šī gada jūnijā.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka šova Latvijas princese laikā sportisko Alisi atbalstīja viņas toreizējais draugs Ivars Strēlis, ar kuru viņa pat posās precēties, bet pērnā gada sākumā "princese" pēc vairāk nekā četrus gadus ilgajām attiecībām pieņēma lēmumu puisi pamest.

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!