Šonedēļ TV3 raidījuma Gandrīz ideāls randiņš skatītāji var sekot līdzi puišu cīņai par 24 gadus vecās Līgas Gablikas sirdi, bet no trim raidījumā palikušajiem dalībniekiem viskaismīgākās diskusijas radījis IT drošības speciālists un tautas deju dejotājs Raivis Kalniņš (attēlā).

Par visapspriestāko šīs nedēļas raidījuma dalībnieku kļuvis Raivis - viņš ar savu uzvedību un izteicieniem paguvis jau sakrist uz nerviem abiem pārējiem puišiem, kuri viņu atzinuši par smieklīgu, iedomīgu un pārāk pļāpīgu, un arī skatītājiem par IT drošības speciālistu radies savs vērtējums.

Jau otrdienas vakara raidījuma translācijas laikā sociālajos tīklos izvērtās kaismīga diskusija par Raivja uzvedību un teikto - desmitiem cilvēku atzina, ka puiša uzvedība ir nepārspējama, un veltīja viņam arī pietiekami daudz kritisku vārdu.

Galvenokārt Raivim tika pārmesta iedomība un daudzus skatītājus ne pa jokam bija nokaitinājuši viņa komentāri par saviem konkurentiem Agri Savicki un Gundaru Veģeru un, protams, Ideālā randiņa galveno varoni Līgu.

Raidījuma laikā Raivis izsmēja Agri, kurš šajā vakarā bija uzņēmies namatēva pienākumus, ēst gatavošanas iemaņas, apšaubīja viņa spējas būt oriģinālam, skaudīgi izteicās par Agra un Līgas veiksmīgo randiņu, paužot neticību, ka viss patiešām izdevies tik ideāli, kā viņa konkurents stāsta.

Tāpat gana daudz izsmiekla no skatītājiem saņēma viņa runas maniere un stāsti par saviem iepirkšanās ieradumiem, kā arī paziņojums, ka, ja meitene viņa izvēlētos, viņš labi padomātu, vai tiešām piekristu kopā ar viņu doties ceļojumā, jo pagaidām meitene viņu nav pārliecinājusi.

Raivja uzvedība tik ļoti bija nokaitinājusi daudzus raidījuma skatītājus, ka daži no viņiem pat atzina, ka, raugoties uz šo dalībnieku, rodas nepārvarama vēlme izslēgt televizoru vai pat rakstīt vēstules uz TV3, tomēr, spriežot pēc diskusijām, neviens to tā arī nebija izdarījis, jo ziņkārība ņēma virsroku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!