Foto: Publicitātes foto

Septembra izskaņā sākās ceturtā "sirsnīgā sadziedāšanās šova" Dziedošās ģimenes sezona, bet jau pēc otrā pusfināla vienu no muzikālajām saimēm šokējusi balsojuma kārtība šovā.

Otrdien Bindru ģimenes pārstāvis Edgars Kreilis (attēlā pa kreisi) izplatījis publisku paziņojumu, kurā puisis atzinis, ka viņš otrā pusfināla laikā pamanījis "nelielu krāpšanos no LNT puses".

"Redziet, parasti visos iepriekšējos raidījumos visu noteica atbalstītāji, bet šoreiz bija tā, ka atbalstītāji balsoja pa tukšo. Teikšu tā - lieka naudas izšķiešana, jo izrādās, ka pusfināla dalībnieku likteni izlēma ''iekšējā mafija'', ne atbalstītāji, kuriem tagad liels rēķins maksājams," DELFI Izklaidei raksta Bindru ģimenes pārstāvis.

Vērīgais šova dalībnieks otrā pusfināla laikā pamanījis, ka aploksnes ar tālāk tikušo ģimeņu vārdiem zālē tiek ienestas jau piecas minūtes pirms balsošana oficiāli bija beigusies. Tajā brīdī Bindru ģimenes pārstāvis sapratis, ka "kaut kas nav tīrs".

"To sistēmu neesmu vēl izpratis, bet vai tad balsojumu rezultāti nav jāuzrāda, ja reiz tiek dota iespēja nobalsot?" retoriski taujā Kreilis.

Puisis uzsvēris, ka vērsties pie medijiem viņu nav mudinājis fakts, ka Bindru ģimene pēc otrā pusfināla no šova bijusi spiesta izstāties, bet gan tas, ka puisim nepieņemami šķiet, ka "cilvēki tiek ķerti uz muļķi".

"Izrādās, ka ar zvaniem nav bijis izdevies nobalsot, jo numurs bijis sistemātiski aizņemts, un piespiedu kārtā nācās izmantot ''triecienbalsojumu'', kurā iekļautas piecas balsis par 60 santīmiem," skaidro Edgars, kurš skarbus vārdus veltījis arī žūrijas locekļiem, norādot, ka, ja nav ko teikt, tad labāk klusēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!