Foto: Reuters/Scanpix
Jaunā, skandalozā Holivudas leģendas Elizabetes Teilores (attēlā) biogrāfijā apgalvots, ka aktrisei savulaik bijis sekss trijatā ar nogalināto ASV prezidentu Džonu Ficdžeraldu Kenediju un vēl kādu vīrieti.

Kā vēsta izdevums Daily Express, neoficiālā biogrāfija There is Nothing Like a Dame veltīta galvenokārt atklātam Teilores seksuālo piedzīvojumu un attiecību izklāstam.

Grāmats autori Denfords Prinss un Darvins Poters apraksta epizodi, kurā Teilore kaila peldējusies Kenedija villas baseinā un pēc tam iesaistījusies intīmās attiecībās ar prezidentu un aktieri Robertu Steku.

Tāpat biogrāfijā teikts, ka filmu ikona pārgulējusi ar Ronaldu Reiganu, tobrīd visai populāru aktieri, laikā, kad vēl bijusi pusaudze, bet viņam bijuši jau 36 gadi. Nākamais prezidents esot uzaicinājis viņu pusdienās savās mājās Holivudā.

"Reigans pret mani izturējās kā pret pieaugušu sievieti, un man tas patika," Teilore esot atklājusi kādai savai draudzenei. "Mēs sēdējām uz dīvāna, un es redzēju, kas viņam prātā, bet šķita, ka viņš nevēlas spert pirmo soli. Tā nu iniciatīva piederēja man. Pēc kaislīgām nodarbēm uz dīvāna mēs devāmies uz guļamistabu."

Grāmatā arī aprakstītas Teilores attiecības ar citām zvaigznēm, tostarp Pīteru Lofordu, Erolu Flinnu, Toniju Kērtisu, Polu Ņūmenu un Frenku Sinatru. Piemēram, attiecības ar Sinatru esot izjukušas, jo Teilore mēģinājusi piespiest viņu apprecēties, apgalvojot, ka gaida no viņa bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!