Foto: Publicitātes foto

16. oktobrī pirmizrādi LTV1 piedzīvoja intelektuālā spēle jauniešiem Sekotāji, kuras vadītāja lomā – atraktīvais Renārs Zeltiņš (attēlā). Puisis, kuru tauta jau pazīst pēc Neloģiskajiem jautājumiem, atklāj, ka attiecībā uz darbu televīzijā lolo lielu sapni.

Sekotāji man ļoti patīk jau pēc pirmās pārraides - man prieks, ka varēju tajā iesaistīties. Šajā žanrā, manuprāt, nekas tik stilīgs un kvalitatīvs vēl nav bijis, tāpēc domāšu, kā ar savu darbību varu vēl uzlabot spēles kvalitāti," sarunā ar DELFI Izklaidi par Sekotājiem spriež Zeltiņš.

Lai tiktu pie iespējas vadīt šovu, atraktīvais puisis atlasē pārspējis prāvu citu gribētāju pulciņu, tostarp sabiedrībā pazīstamus cilvēkus. Pēdējā atlasē Zeltiņš izkonkurējis Kārli Būmeisteru jeb Kažu, tiekot pie spēles vadītāja vietas.

Puisis uzskata, ka viņam uzrunāt raidījuma veidotājus palīdzēja personisko īpašību kopums. ”Iespējams, nostrādāja man piemītošā nosacītā harizma, tas, ka cenšos būs atšķirīgs un man nav kauns. Man piemīt iekšēja brīvība un zināma humora izjūta," savas labās īpašības min spēles vadītājs.

Sekotāji gan nav viņa debija televīzijā. Iepriekš Zeltiņš vadījis VEF basketbola tiešraides LTV7, bet liela daļa laba humora mīļotāju atpazīst viņu kā daudzu slavenību izjokotāju Neloģisko jautājumu sērijā.

Neloģiskie jautājumi bija spontāna ideja - veidoju tos bez kāda aprēķina, vienkārši lai uzlabotu citiem noskaņojumu," skaidro Zeltiņš. Pašlaik televīzija ir viņa pamatdarbs, bet puisis piepelnās arī kā pasākumu un sporta spēļu vadītājs.

Lai gan Neloģisko jautājumu un tagad arī Sekotāju sakarā Zeltiņa seju jau atpazīst liela daļa Latvijas, puisis smejas, ka neesot nekāds pēc slavas izslāpušais jaunais censonis - viņam daudz svarīgāk labi padarīt savu darbu, lai skatītājiem interesanti un pašam prieks.

Kādu dienu viņš cer īstenot arī savu lielo TV sapni. ”Ambīcijas man ir, tāpat kā viens liels sapnis attiecībā uz televīziju. Ceru kādu dienu to piepildīt, tāpēc citiem neko vēl nestāstu, tikai tuvākie draugi zina," par nākotni spriež jaunais raidījuma vadītājs.

Renāra Zeltiņa vadīto erudīcijas spēli Sekotāji turpmāk ik otrdienas vakaru varēs vērot LTV1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!