Foto: Publicitātes foto

Nepatīkamu pārsteigumu svētdien nācies piedzīvot LNT "sirsnīgā sadziedāšanās šova" Dziedošās ģimenes radošajai komandai – ierodoties studijā uz ģenerālmēģinājumu, tika konstatēts, ka notikusi zādzība.

"Svētdienas rītā pamanījām, ka ir pazuduši desmit skatuves mikrofoni," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta šova producents Guntars Gulbiņš. Tiesa, to, cik lieli ir garnadža nodarītie materiālie zaudējumi naudas izteiksmē, Gulbiņš pateikt nevarēja.

Bez skatuves mikrofoniem šovs svētdien varēja arī nenotikt, bet talkā nākusi kompānija UBS, kas šova organizatoriem aizlienējusi trūkstošos mikrofonus. Tie tiks izmantoti arī svētdienas, 21. oktobra, raidījumā, kad dalībnieki izpildīs komponista Ulda Marhilēviča kompozīcijas.

"Mēdz notikt dažādas ķibeles, bet, ja tās ātri atrisina, skatītājs neko nepamana, kas arī ir vissvarīgākais. Tāds ir mūsu darbs," komentē Gulbiņš.

Tā kā Elijas ielas nams, kur atrodas LNT studija un kur ik svētdienu pulcējas Dziedošo ģimeņu dalībnieki, tiek uzraudzīts un foajē vienmēr sēž sargs, notikušā apstākļi un tas, kam izdevies nemanītam ielavīties studijā un no tās aiznest desmit mikrofonus, šova veidotājiem šķiet neizprotami.

"Situācija ir patiešām dīvaina, un mums nav ne mazākās aizdomas, kas to varēja izdarīt," norāda Gulbiņš, bet izsaka cerību, ka policijai izdosies noskaidrot nozieguma apstākļus un saukt pie atbildības vainīgos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!