Foto: Publicitātes foto

TV3 šovā Saimnieks meklē sievu kaislības sāk virmot pa īstam – saimnieku ģimenes sāk konfliktēt ar potenciālajām vedeklām. Ja Salacgrīvas Sanda dāmas atsakās klausīt, iespējams, vīratēvu, Nītaurē iet vēl trakāk – līgavaiņa pamāte kādu no dēla līgavām nolamā par vieglas uzvedības meiteni.

Jau kopš pirmās līgavu atlases īpaša sabiedrības uzmanība pievērsta Nītaures Sanda (attēlā) izvēlētajai gaišmatei Karīnai. Daļa skatītāju uzskata, ka blondā provinces princese, kura pat laukos nešķiras no augstpapēžu kurpēm, šovā ieradusies tikai naudas un slavas dēļ, taču pats Sandis ar dāmu ir kā apmāts.

Aizdomīga attiecībā uz Karīnu kļuvusi arī Sanda pamāte - sievietei radušās aizdomas, ka iespaidīgo blondīni atgriežamies no saimniecības jau gaida cits līgavainis. Šī iemesla dēļ starp abām naktī izraisījās asa vārdu apmaiņa, kuras rezultātā Karīna tika nosaukta kādā nesmukā vārdā - par mauku.

Meiteni aizstāvēt metās viņas konkurente Elīna, spriežot, ka, lai gan provinces princese ir gan skaista, gan gudra, arī tādas meitenes jau bieži vien ir vienas, tāpēc nav pamata aizdomām par viņas mīļākajiem.

Par spīti šim tracim, Sandis Karīnu tomēr izvēlējās paturēt saimniecībā. Par lielu pārsteigumu visiem, mājās viņš aizsūtīja nevis Vendiju, kuru līdz šim dēvēja par klusu un uzsvēra, ka ar viņu neveidojas kontakts, bet gan saimniecisko Elīnu, ar kuru jau bija pabijis divos randiņos.

Sanda domas par to, kurai meitenei jāiet mājās, mainījās pēc randiņa ar Vendiju, kurš notika īpaši romantiskā vietā - abi devās uz Nītaures dzirnavām, kur uz saliņas tiem bija klāts galds diviem. Randiņu gan izjauca pārējās divas meitenes, kuras laivā attīrās līdz salai.

Savukārt Salacgrīvas Sanda līgaviņas nonāca konfliktā ar potenciālo vīratēvu, kad tas uzdeva meitenēm iztīrīt dīķi. Darbam piekrita tikai Kristīne, bet Elita un Marita atteicās līst ūdenī.

Izskatās, ka šajā saimniecībā saimnieks savu izvēli ir izdarījis. Pēc kopīgas nakts pastaigas ar Maritu, Sandis no rīta bija piesarcis un abi par notikumiem naktī izteicās izvairīgi. No tālākās cīņas saimnieks izvēlējās izslēgt Elitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!