Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar karstu ballīti Rīgas centrā, Vernisāžas kompleksa telpās tika atklāts jauns klubs First CNTR, kas ir aizvadītās vasaras "karstākās" izklaide vietas First Dacha tradīciju turpinātājs.

Kluba un ziemas sezonas Project ZИМА atklāšanas svētki ilga divas naktis - piektdien klubā viesojās enerģiskā Krievijas grupa Gradusy, aiz dīdžeja pults rosījās diskžokejs Electricano, kā arī bija baudāms savdabīgs diskotēkas un dzīvās uzstāšanās sakausējums DJ Drum un bundzinieka Mareka Logina izpildījumā.

Svinību otrajā naktī klubs First CNTR uzņēma Maskavas radio RU FM 94.8 dīdžeju Fjodoru Fominu, kura sniegumu papildināja arī Rīgas radošās apvienības Platz fur Tanz diskžokeji Johny Adroit, kā arī Juri Konradi - kādreizējais leģendārā Värka Kru dalībnieks, kurš toreiz uzstājās ar segvārdu Kone.

Jau pirmajā nedēļas nogalē kluba viesiem bija iespēja pārliecināties, ka First CNTR īstu šova atmosfēru rada arī ekstravagantas dejotājas krāšņos tērpos, bet īpaša uzmanība tika pievērsta virtuozajām gaisa vingrotājām, kas izpildīja dažādus akrobātiskus trikus.

Piektdien, 7. decembrī, jaunatvērtajā klubā viesosies leģendārais britu mūziķis - grupas Culture Club dibinātājs Bojs Džordžs, kurš kopā ar savu menedžeri - DJ Marc Vedo - rīdziniekus priecēs ar dīdžeja priekšnesumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!