Foto: F64

Šonedēļ iznākusi populārā pašmāju hiphopera Gacho (attēlā) jaunākais muzikālais veikums – kopā ar pankroka grupu Osiris Drinks Whiskey jeb O.D.W. tapis, pēc viņa paša vārdiem, "megahits" ar nosaukumu Bizes.

Dziesma Bizes ir veltīta visu dzimumu pārstāvjiem un pārstāvēm, kam "laba atpūta ir pirmajā vietā", un tās radītāji dziesmu rekomendē klausīties gan sabiedriskajā, gan privātajā transportā, diskotēkās un guļamistabās, kā arī citviet, kur tuvumā ir foršas meitenes.

Kompozīcijas izpildītāji arī norāda, ka dziesma nav jāuztver nopietni, bet gan brīvi ar smaidu, jo tā ir tikpat vienkārša kā tās "jēgpilnais" teksts, kas tika sadzejots trīs minūtēs, bet pati dziesma tika ierakstīta piecās minūtēs.

"Sadarbība kopumā bija lieliska, ja mēs tādos oficiālos terminos runājam. Bet, ja neoficiālāk, mēs vienkārši esam čomi un jau sen runājām, ka varētu kādu dziesmu kopā uztaisīt. Par cik nebija nekāda nedz noteikta termiņa, nedz kritērija jebkam, tad noruna kaut kur glabājās, bet realizācija nenotika nemaz tik drīz, kas nav slikti, jo mākslai uzspiest rāmjus vai termiņus ir noziegums.

Man ļoti patīk tas, ko mēs galu galā kopā izveidojām. Vai patiks arī tautai, tas jau jāspriež pašai tautai," par sadarbību stāsta grupas O.D.W. līderis Atars Šimeks.

"Gribējās radīt kaut ko vieglu un tajā pašā laikā enerģisku, tāpēc dziesma tika ierakstīta vienā piegājienā garage stilā, lai nav nekas sarežģīts, bet ir tāda viegluma un patiesuma sajūta to klausoties. Tas pats ar klipu - uztaisījām īstu ballīti, izklaidējāmies pa īsto un pasaucām draugus uzfilmēt to visu no malas.

Ja godīgi, neesam pārliecināti, vai gribam redzēt klipa filmēšanas making of videorullīti. Pie reizes gribam atvainoties tiem cilvēkiem, kas tonakt bija apmetušies blakus numuriņos," par radošo procesu stāsta Gacho.

Videoklipa filmēšana notikusi Liepājā, un kā viena no lokācijas vietām izvēlēta Fontaine Royal viesnīca, bet pankgrupas solists nav slēpis, ka, tā kā Liepājai piemīt īpaša reibinājuma aura, tur palikt skaidrā prātā nav iespējams, un arī no šī brauciena kopā ar Gacho Šimeks atceroties tikai atsevišķus momentus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!