Populārais Holivudas aktieris Bredlijs Kūpers (attēlā) pārsteidzis sabiedrību, Elenas Dedženeresas šovā otrdien publiski parādot ne tikai savu trešo, bet arī ceturto un piekto krūtsgalu.

Filmas Paģiras zvaigzne novilka kreklu un sāka rādīt savu, pēc paša vārdiem, "pretīgo" noslēpumu - vēl viens krūtsgals viņam atradās zem "parastā" krūtsgala, bet vēl pa vienam - uz rokas un kājas.

37 gadus vecais aktieris savu mini šovu sāka ar vārdiem: "Man ir trešais krūtsgals - vai tas nav dīvaini? Tas ir riebīgi!", tad atpogāja kreklu un sāka demonstrēt šīs "anomālijas".

Tiesa, šova gaitā atklājās, ka tas ir tikai nevainīgs joks, lai gan ir zināmi daudzi gadījumi, kad cilvēkiem ir vairāk par diviem krūtsgaliem, kas var atrasties visneiedomājamākajās vietās, piemēram, pat uz pēdām.

Šobrīd Latvijas kinoteātros skatāma Bredlija Kūpera jaunākā filma Optimista stāsts, bet pats aktieris filmējas jau trešajā Paģiru daļā. Arī draudzene viņam ir jauna - aktrise Zoja Saldana, kura pasaules slavu iemantoja kā zilā būtne Neitiri no filmas Avatars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!