Šogad plašu popularitāti dzimtajā zemē un ārpus tās robežām guvušais komiķis Gatis Kandis (attēlā) gadu miju sagaida ar jaunu mērķi un apņemšanos – viņš nolēmis pieteikties šovam Big Brother.

Šovs Big Brother veidots pēc klasiskajām realitātes šovu tradīcijām - bariņš dažāda vecuma cilvēku tiek iemitināti kādā namā, un skatītājiem ir iespēja sekot līdzi ikdienišķām ķibelēm, skandāliem un nereti arī pikantām izdarībām.

Jau pēc dalības neticami populārajā britu talantu šovā Britain's Got Talent par "unfunniest funny comedian" dēvētais Gatis neslēpa, ka viņš ļoti vēlētos turpināt darbošanos televīzijā, un tagad viņš nolēmis pieteikties citam britu šovam - Big Brother.

Sociālajos tīklos Kandis šonedēļ publicējis video pieteikumu šovam, kurā viņš pusotras minūtes laikā pagūst nodemonstrēt labu daļu no saviem daudzajiem talantiem - runāšanu ar govīm, riešanu miegā, spējas sasmīdināt Londonas klubu apmeklētājus un citas prasmes.

Kanda video jau guvis visnotaļ lielu atsaucību viņa sekotāju vidū, un ne viens vien jau paguvis izteikt atbalstu un atzīt, ka Kandis ir pat ļoti piemērots šova Big Brother dalībnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!