Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē tika atzīmēts Vecais Jaunais gads, un par godu šiem vēsturiskajiem svētkiem, kas izveidojušies laika skaitīšanas maiņas rezultātā, atsevišķās Rīgas izklaides vietās risinājās dažādi burziņi.

Viena no karstākajām Vecā Jaunā gada ballītēm norisinājās Rīgas klubā Friends Club, kur zīmīgajam datumam par godu uzstājās populārā dziedātāja LieneCandy (attēlā) ar īpaši svētkiem sagatavotu programmu.

Koncerta laikā dziedātāja izpildīja arī savus zināmākos hitus un apbūra sanākušos viesus, kuri līksmoja un ballējās līdz pat rīta gaismai.

Uz skatuves LieneCandy kāpa sev neraksturīgi elegantā stilā - atzīmējot Vecā Jaunā gada sagaidīšanu, viņa bija izvēlējusies Latvijas zīmola P.O.S.H. kleitu, kuru Liene vēl nesen kopā ar citām sabiedrībā zināmām dāmām demonstrēja zīmola prezentācijas pasākumā.

Informējot par tuvākajām norisēm klubā Friends, tā pārstāvji pastāstīja, ka šobrīd tiek īstenots kāds labdarības projekts bērniem, kurā iesaistījušies arī sabiedrībā zināmi cilvēki, un jau šajā nedēļas nogalē izklaides vietā plānots līksms akcijas afterpārtijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!