Foto: Publicitātes foto

Prieku par iepriekšējā vakarā piedzīvotajām izklaidēm nereti maitā nākamā rīta galvassāpes un slikta dūša. Šajā sakarā mūziķis Juris Kulakovs (attēlā) iesaka receptes kokteiļiem, kas veiksmīgi aizdzen nevēlamos paģiru vēstnešus.

"Kā zināms, jāārstējas ar to, ar ko saslimi, tādēļ formu pēc pārmērīgas iedzeršanas labi ļauj atgūt atdzesēts bruts ar svaigi spiestu apelsīnu sulu.

Man pašam iecienītākas gan ir vienkāršākas receptes - vai nu klasiskā skābētu kāpostu sula, vai Borjomi minerālūdens, kuram pievienots citrons un medus," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj grupas Pērkons līderis.

Neraugoties uz izslavēto bohēmisko dzīvesveidu, pret veikalos tirgotajiem alkoholiskajiem dzērieniem Kulakovs gan attiecas kritiski.

"Aukstajiem ziemas vakariem lieliski piemērots dzēriens ir karstvīns, bet mūsu veikalos patiešām garšīgu dzērienu nav iespējams atrast. Tie visi ir pārsaldināti. Tāpēc labāk to gatavot mājās pašiem.

Nopērciet kādu kvalitatīvāku vīnu - der gan pussausais, gan sausais -, krustnagliņas un kanēļa standziņas, pievienojiet rīvētu apelsīna mizu, un, lūk, labākais ziemas kokteilis gatavs!" iesaka leģendārais mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!