Foto: Privātais arhīvs
Savulaik zināmu atpazīstamību guvušais dziedātājs Ainars Bumbieris ir atzinis, ka viņam patīk gan meitenes, gan puiši, bet tagad tapis zināms, ka jau trīs gadus viņš bauda romantiskas attiecības ar citu dziedātāju – Sandri Mikudu (abi attēlā).

Abi iepazinušies 2009. gada ziemā kādā ballītē pie kopīga drauga. "Tajā brīdī, kad ieraudzīju Sandri, nepārprotami bija zing! -, pasaule apstājās, un viss, ko redzēju, bija vairs tikai viņš," sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve atcerējies Bumbieris.

Par abu attiecībām informēti arī vecāki, kuri gan iesākumā lielā sajūsmā nav bijuši, kā arī draugi un kolēģi, jo abi jaunieši nevēlas slēpties ne no citiem, ne viens no otra.

"Mums ir harmoniskas un atklātas attiecības bez jebkādiem noslēpumiem. Mēs vienmēr viens otru enerģētiski jūtam un, ja šajā enerģētiskajā saiknē ir jūtamas kādas nepilnības, uzreiz zinām, ka ir jāapsēžas un jāizrunājas, lai šo saikni atkal atjaunotu," skaidrojis Ainars.

"Mūsu attiecībās valda, mūsuprāt, ideāla draudzības, mīlestības un iekāres attiecība - 50:30:20. Galvenā ir draudzība, kuras pietrūkst daudzu citu attiecībās," norādījis Ainars.

Viņa dzīvesbiedrs Sandris arī atklājis, ka, tā kā abu puišu attiecībās nav noteiktas sievietes un vīrieša lomas, viņi savus pienākumus sadalījuši pa dienām - vienu dienu viens, piemēram, mazgā grīdu un otrs taisa ēst, bet nākamajā dienā puiši ar pienākumiem mainās.

Abi puiši arī nolēmuši savas attiecības noformēt oficiāli. "Esam izlēmuši - pēc diviem gadiem apprecēsimies. Tas, protams, notiks ārpus Latvijas," žurnālam Privātā Dzīve paziņojis Bumbiera dzīvesbiedrs Sandris, un abi puiši aicinājuši arī citus homoseksuāli orientētos "iznākt no skapja".

"Nu jau viena paaudze ir nomainījusies, tādēļ, ja cilvēks ir kaut nedaudz mūsdienīgs, viņam otras personas orientācija  būs vienaldzīga," pārliecināts ir Ainars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!