Foto: Vida Press

Šonedēļ savu pārstāvi starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam izvēlējušies arī briti – telesabiedrība BBC ceturtdien, 7. martā, paziņojusi, ka uz šogad Malmē notiekošo konkursu Lielbritānija sūtīs dziedātāju Boniju Taileri (attēlā).

Dziedātāja, kuras kontā ir daudzi klausītāji iemīļoti hiti, Zviedrijā pārējo Eiropas valstu iedzīvotāju un žūrijas simpātijas mēģinās iekarot ar dziesmu Believe in Me.

"Es jūtos patiesi pagodināta un sajūsmināta par iespēju pārstāvēt savu valsti Eirovīzijā un jo īpaši ar tik fantastisku dziesmu. Es apsolu darīt visu, kas manos spēkos," vietējiem medijiem atzinusi Tailere.

61 gadu vecā velsiešu dziedātāja daudzu atmiņā palikusi, pateicoties savam 1983. gada hitam Total Eclipse of the Heart, bet Taileres "eirodziesmu" sarakstījis amerikāņu komponists Dezmonds Čailds, ar kuru dziedātāja sadarbojusies visas savas karjeras laikā.

Jāatgādina, ka  pērn Lielbritānija uz Eirovīziju nolēma sūtīt estrādes mūzikas veterānu Engelbertu Humperdinku, kurš konkursa norises laikā bija jau 76 gadus vecs.

Tiesa, konkursā kungam neveicās, par viņu balsoja balsoja tikai četras valstis, un ar 12 punktiem viņš palika priekšpēdējā vietā, lai gan pirms tam bravūrīgi bija stāstījis, ka joprojām esot spējīgs pārsteigt Eiropu un pasauli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!