Foto: Vida Press
Dzer, kā zināms, gan liels, gan mazs, gan bagāts, gan nabags, un dzer arī slavenības. Taču, atšķirībā no "parastajiem" cilvēkiem, viņu apdzertās sejas uzreiz izraisa plašas diskusijas un nosodījumu sabiedrībā.

Aģentūras WENN paparaci, kuri ikdienā fotografē dažādus smalkus pasākumus un ballītes, šādus skatus noķert izdodas bieži vien, tāpēc arī tapis neliels apkopojums ar slaveniem cilvēkiem reibuma stāvoklī.

Galerijā tikušas gan sabiedrības dāmas Pamela Andersone (attēlā), Keitija Praisa, Kellija Osborna un Parisa Hiltone, gan vairākas dziedātājas un aktrises - Lilī Allena, Amanda Seifrīda un Džerija Halivela.

Tāpat arī Eimija Vainhausa, kurai pārmērīga aizraušanās ar alkoholiskajiem dzērieniem un narkotikām, kā zināms, liktenīgi beidzās 27 gadu vecumā.

Dzer arī vīrieši - starp pieķertajiem manāms Mikijs Rūrks, Breds Pits, Džordžs Klūnijs, Saimons Kauels un pat Velsas princis Harijs.

Dzērāju kompānijā iekļuvis arī "mazākais aktieris pasaulē" - tikai 81 centimetru garais amerikānis Verns Troijers, kurš slavens kļuva kā Ostina Pauersa "Mini-Me".

Un, protams, šāds apkopojums nav pilnīgs bez visu laiku un tautu dižākā dzērāja - leģendāro īru folkpanka grupu The Pogues un The Popes līdera Šeina Makgovana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!