Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Košā jeb Anita Intaite (attēlā) atkal ir brīva meitene – par to viņa paziņojusi ļoti mūsdienīgi, sociālajā tīklā Facebook nomainot attiecību statusu uz single jeb brīva.

"Varētu teikt, ka jau kādu laiku esmu brīva, taču sīkāk par to stāstīt pagaidām nevēlos. Pēdējā laikā manā dzīvē notikušas diezgan lielas izmaiņas," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj zilmatainā dziedātāja.

"Arī jaunas attiecības šobrīd noteikti nemeklēju - koncentrējos mūzikai un dažādiem citiem projektiem," stāsta Košā.

Dziedātāja vienmēr izcēlusies ar spilgtu izskatu, radošu garu un interesantām idejām, kuras viņa vēlas realizēt - ne velti dziedātāja izvēlējusies stilistes un grima mākslinieces profesiju, taču mūzika joprojām ir Košās prioritāte.

Vēl pagājušā gada novembrī dziedātāja stāstīja, ka diviem draugiem, no kuriem viens ir viņas mīļotais puisis, palīdzējusi veidot kafejnīcas Get Smart Cafe interjeru.

"Ļoti daudz laika veltu mūzikai. Regulāri notiek koncerti, piedalos dažādos projektos un sadarbībās. Drīzumā gaidāmi jaunumi, taču pagaidām atklāt neko nevēlos. Kad pienāks laiks - visu pastāstīšu," noslēgumā piebilst dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!