Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Kalifornijā norisinājās MTV Movie Awards 2013 balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā jau ierasts, acis priecēja šovbiznesa pārstāvju tērpi, starp kuriem šogad bija arī daudz patiesi jokainu un neparastu salikumu.

Vislielākā uzmanība pasākumā tika pievērsta vienai no tā vadītājām - omulīgajai aktrisei Rebelai Vilsonei, kura balvu pasniegšanas ceremonijā paguva nomainīt vairākus tērpus, uz skatuve gozējoties gan treniņtērpos, gan krietni pikantākā izskatā.

Lielu ievērību izpelnījās kāda visai savdabīga Vilsones rīcība uz skatuves - lai paironizētu par biežajiem gadījumiem, kad populārām dāmām it kā nejauši sabiedriskās vietās pazib kaili krūšu gali, vakara vadītāja apzināti atkailināja ķermeņa augšdaļu, atklājot divus mākslīgus krūšu galus.

Jau uz sarkanā paklāja visu skatienus sev pievērsa aktrise Hanna Meja Lī (attēlā), kura pasākumu apmeklēja ar milzu cepuri, kas bija veidota kā cigaretes izsmēķis.

Par iespaidīgu iznācienu bija parūpējies arī reperis Snoop Dogg, kurš uz svinīgo pasākumu bija uzcirties sarkanā, pūkainā jaciņā, un dziedātāja Ke$ha - abi šovbiznesa pārstāvji, kāpjot uz skatuves teikt uzrunu, paguva arī kāri uzpīpēt cigarellu.

Amerikāņu aktrise, dziedātāja un Džastina Bībera draudzenīte Selēna Gomesa pasākumu apmeklēja mazā, zeltītā kleitiņā, kas pašai meitenei apgrūtināja pārvietošanos, bet uz skatuves viņa kāpa jau ugunīgas indietes tēlā.

Ar gana atraktīvu tērpu izcēlās arī komiķis Vils Ferels, kurš balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja ar dolāru banknotēm izrotātā uzvalkā, un daudzi citi viesi, kuri ērmojās gan uz sarkanā paklāja, gan kāpjot uz skatuves, lai saņemtu vai pasniegtu balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!