Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā notikušo jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis 2013 Jūrmalā apmeklēja arī krietns pulciņš bagātnieku, starp kuriem bija arī miljardieris Oļegs Boiko (attēlā centrā).

Boiko Jaunā viļņa nedēļā apmeklēja gan koncertus, gan ballītes, bet kādu vakaru atpazīstamajam uzņēmējam Dzintaru koncertzāles pievārtē gadījās amizants piedzīvojums - kad Boiko devās pludmales virzienā, pie viesnīcas Pegasa pils viņu apturēja bariņš jaunkundžu.

Meiteņu kompānija Jūrmalā bija ieradusies, lai pirms "vecmeitu" ballītes dotos tradicionālajā gājienā pa ielām ar mērķi savākt naudu, un par viņu "upuri" krita arī Boiko.

Uzņēmējs meiteņu bariņam pasniedza naudas banknoti, un apmaiņā pret naudu Boiko no pievilcīgās kompānijas saņēma konfekti, kuru turpat arī notiesāja.

Kopš 1997. gada, kad Boiko Montekarlo izkrita pa logu un salauza mugurkaulu, viņš ir piesaistīts ratiņkrēslam. Par savu privāto dzīvi uzņēmējs nekad pārlieku daudz nav stāstījis, bet savulaik intervijā Ksenijai Sobčakai atklājis, ka, neraugoties uz fiziskajām problēmām, viņš var kļūt par tēvu.

Tiesa, atrast ideālo sievieti viņam nav tik vienkārši, jo miljardiera prasības ir augstas, un arī pats viņš esot visai sarežģīta rakstura cilvēks, kas ilgstošu attiecību veidošanai traucē.

Šī gada jūnijā Krievijas Forbes informēja, ka Boiko ir iegādājies 75% uzņēmuma 4finance, kam pieder "ātro kredītu" izsniedzēji SMSCredit un Vivus.lv, kapitāldaļu. Saskaņā ar jaunākajiem Forbes datiem Boiko ir 71. bagātākais Krievijas iedzīvotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!