Foto: F64

Konkursa Jaunais vilnis ilggadējā dienasgrāmatu vadītāja Maija Silova (attēlā) vienmēr pratusi sabiedrību pārsteigt ar modīgiem, stilīgiem un šikiem apģērbiem. Arī šogad Maija demonstrēja savu sievišķību un šarmu dažādos pamanāmos tērpos.

Visa konkursa laikā Maija nomainīja vairākus atšķirīgus apģērbu komplektus, kurus bija papildinājusi ar spilgtiem elementiem - lieliem auskariem, krāšņu kaklarotu un augstpapēžu kurpēm.

"Maija Silova žurnālistikā un TV ēterā strādā vairāk nekā 10 gadus, un, protams, pa šo laiku viņai ir izveidojies savs unikāls stils, ko es arī nosauktu par "Silovas stilu" - vienmēr perfekti, kopti mati, labi piemeklēts grims un allaž pieskaņoti aksesuāri.

Maiju vēroju jau gadiem un būtiskas izmaiņas viņas tēlā neesmu pamanījis. Bijusī TV dīva un atzītā stila ikona pieturas pie ideāla silueta, izceļot savas kājas un izsmalcināto vidukli. Maija ir gandrīz katra vīrieša sapnis," Silovas stilu DELFI Izklaidei komentē modes blogeris Deniss Ševeļovs.

Neierastā ampluā Maija parādījās konkursa pirmajā dienā, kad Silova, kuru parasti ierast redzēt kleitiņās vai svārkos, savās darba gaitās devās, tērpusies baltā kreklā un gaiši zilā bikškostīmā, kuram klāt bija piekombinējusi lielu kaklarotu un sarkanas laiviņkurpes.

"Maiju mīl ne tikai par to, kā viņa izskatās, bet arī izturas. Viņa man atgādina teicamnieci, kura vienmēr izpilda mājas darbus uz "10 ar +". Taču, manuprāt, ir pienācis laiks attīstīt savu stilu tālāk, kā saka "bring it to the next level", jo "Matchy-Matchy" jeb totāli pieslāņoti apģērbi un aksesuāri tomēr ir pēdējās desmitgades pazīme un personīgi man jau apnikuši.

Gribas vairāk drosmes un izaicinājumu. Bet, no otras puses, kam tas ir vajadzīgs, ja Maija joprojām paliek skaista un pamānāma. It īpaši pēc tam, kad Silovas kundze uzdrošinājās nomainīt matu toni, kas man ļoti priecē!" savās pārdomās dalās Deniss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!