Foto: Privātais arhīvs

Kādreiz populārās rokgrupas Rebel soliste un mūziķe Lola jeb Lolita Novikova (attēlā) vienmēr lepojusies ar savām skaistajām krūtīm un parasti sievišķīgos apaļumus izceļ ar ievērojamiem dekoltē izgriezumiem. Lai šī viņas ķermeņa daļa saglabātos tvirta un vingra, Lolitai ir savi mazie knifiņi.

"Esmu iecienījusi kontrastdušas. Pagaidām nav nepieciešamība lietot kaut kādus speciālos krēmus, taču šo domu apsvērusi esmu. Cilvēki man bieži uzdod jautājumus par dažādiem krūšu krēmiem un, paanalizējot savu vecumu, esmu nolēmusi tos pamēģināt," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Lolita.

Dziedātāja savu krūšu izskatam un dekoltē zonas ādas tvirtumam pievērš lielu vērību, taču viņai arī paveicies, jo daba mūziķei devusi vingru un veselīgu ādu.

"Aptuveni pirms pieciem gadiem katru rītu un vakaru sāku klāt parastos sejas krēmus, piemēram, Nivea, arī uz dekoltē zonas. Līdz šim to biju darījusi neregulāri.

Arī ar dažādiem vingrojumiem nodarbojos jau ļoti ilgu laiku un kādreiz biju iecienījusi fitnesa treniņus. Eksistē vairāki vingrojumi muskuļu nostiprināšanai tieši krūšu zonā. Pārsvarā strādāju ar visu ķermeni, bet krūtīm, protams, pievēršu pastiprinātu uzmanību.

Vingrojumus mēdzu veikt arī mājas apstākļos, jo ļoti bieži ceļoju un ne vienmēr sanāk atrast sporta zāli, tādēļ veicu tos mājās," savos paradumos dalās Lola.

Arī apakšveļa Novikovai ir svarīga, un viņa rūpīgi izvērtē, kāda zīmola, fasona un izskata krūšturi pirkt.

"Visbiežāk izvēlos Triumph krūšturus, taču tagad pieejami arī lētāki zīmoli, kas šuj ērtu apakšveļu, kura labi tur krūtis. Uz skatuves daudz kustos, tādēļ man tas ir būtiski. Uzstājoties mēdzu arī vilkt korseti, ikdienā gan to daru retāk.

Kad biju studente, ļoti daudz sportoju - skrēju īsās distances. Tad neeksistēja specializētā sporta apakšveļa, lai šī ķermeņa daļa netraucētu fiziskajām aktivitātēm. Var jau būt, ka sporta krūšturus varēja nopirkt, taču tik un tā tos nebūtu varējusi atļauties," stāsta Lolita.

Dziedātājai vairākkārt cilvēki vaicājuši, vai viņas iespaidīgās krūtis ir dabas dotas. Nepazīstamas sievietes viņai arī sociālajos tīklos rakstījušas negatīvas un uzbrūkošas vēstules par viņas ķermeņa formām.

"Varu oficiāli apstiprināt - man nav implantu. Un arī nav vajadzības tos likt. Šādu domu nekad neesmu pat apsvērusi. Uzskatu, ka šādām operācijām jēga ir tikai tad, ja tiešām ir tāda nepieciešamība.

Jaunības draudzene agrā vecumā dzemdēja bērnu, un kā visas normālas sievietes baroja mazuli ar krūti (arī pati savu meitu vairāk nekā gadu baroju ar krūti), taču viņai pēc tam radās liela estētiska problēma, tāpēc bija nepieciešam operācija.

Šādos gadījumos es to atzīstu un atbalstu, taču, ja sieviete dodas pie ķirurga, lai krūtis palielinātu - tad ne," savu viedokli pauž Lola.

Mūziķei savā mūžā nācies piedzīvot arī visai amizantas situācijas savu sievišķīgo formu dēļ. Tam, ka izjuka Lolas attiecības ar viņas pirmo vīrieti, pie vainas bija lielās krūtis.

"Jūs brīnīsieties, taču vienu reizi mans vīrietis sacīja, ka mani ļoti mīl un viņam manī patīk viss... izņemot krūtis. Viņš nespēja saprast, kādēļ man tās izskatoties kā govīm. Pēc šī izteiciena viņš mani vairs neredzēja," atceras Novikova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!