Foto: DELFI

Pašmāju modes blogeris, sabiedrisko attiecību speciālists, stila eksperts un viens no apspriestākajiem personāžiem Rīgas saviesīgajā dzīvē Deniss Ševeļovs (attēlā) nevairās no preses un fotogrāfu uzmanības - viņš slavu izbauda, un viņam tā ļoti patīk.

"Man nav nekādu problēmu sadzīvot ar to, ka esmu atpazīstams. Man tas patīk. Vienam patīk saldējums, vēl kādam kaut kas cits, bet man patīk slava. Es to tiešām izbaudu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Deniss.

Modes blogeris nekad nav vairījies no saviesīgiem pasākumiem, kuros paredzēta arī preses pārstāvju vai fotogrāfu klātbūtne. Arī slēpties viņam nav nācies, un viņš nemaz negrasās to kādreiz darīt.

"Te taču nav Holivuda! Manuprāt, ja kāds latvietis izvairās no preses un slēpjas, lai netiktu pamanīts, viņš vienkārši cenšas izlikties interesantāks, nekā patiesībā ir.

Atpazīstamība mani nekad nav nogurdinājusi un man patīk, ka mani fotografē, par mani runā un raksta. Es tiešām to izbaudu, un mani tas viss priecē," neslēpj Deniss.

Modes blogeris visas publikācijas par sevi uzņem ar baudu un nelielu humora devu. Viņš arī neslēpj, ka negatīvie izteikumi vai piezīmes viņu neuztrauc.

Savukārt taujāts, kādēļ viņam pēdējā laikā pievērsta pastiprināta tautiešu uzmanība un ļaudis vēlas uzzināt viņa privātās dzīves aizkulises, modes blogerim ir savs izskaidrojums. "Par mani interesējas, jo es vienkārši esmu ļoti interesants," lakoniski nosaka Ševeļovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!