Foto: Vida Press

Leģendārais amerikāņu aktieris Klints Īstvuds pēc 17 gadus ilgas laulības šķīries no savas otrās sievas Dinas (abi kopā attēlā), kura ir 35 gadus par viņu jaunāka.

Kā vēsta izdevums US Weekly, 83 gadus vecais aktieris ar sievu kopā nedzīvo jau vairāk nekā gadu, bet tagad šķiršanās noformēta oficiāli. "Klints jau sen vairs nemīl savu sievu," žurnālam pavēstījis kāds aktiera draugs.

Šīs laulības laikā pārim ir dzimusi meita Morgana, kura šobrīd ir 16 gadus veca.

Ar savu pirmo sievu Megiju Džonsoni aktieris apprecējās 1953. gadā - pusgadu pēc tam, kad viņi bija satikušies kādā "aklajā randiņā". Pēc desmit gadiem viņi izšķīrās, lai gan oficiāli laulība tika šķirta vēl 20 gadus vēlāk - 1984. gadā.

Šajā laikā Īstvuds 14 gadus bija kopā ar aktrisei Sondru Loki, ar kuru kopā piedalījās vairākās septiņdesmito un astoņdesmito gadu filmās. Oficiāli viņi nebija precējušies.

Kamēr Īstvuds bija kopa ar Loki, viņam bija arī mīļākā - stjuarte Džeslīna Rīvsa, kura aktierim dāvāja divus bērnus.

Deviņdesmito gadu sākumā Īstvuds dzīvoja kopā ar aktrisi Frensisu Fišeri, bet 1996. gadā apprecējās ar Dinu, ar kuru bija iepazinies trīs gadus iepriekš, kamēr vēl bija kopā ar Fišeri.

Pēdējās nedēļās ziņots arī par citu slavenu aktieru pāru šķiršanos - kopā dzīvot vairs nespēj francūzis Vensāns Kasels un itāliete Monika Beluči, kā arī ebrejs Maikls Duglass un velsiete Katrīna Zeta-Džonsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!