Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar līksmu ballīti Rīgas izklaides vietu klāstā sevi pieteica jauns klubiņš Baseins, kura nosaukuma autors un viens no kluba koncepcijas ģeneratoriem ir dīdžejs Artis Volfs.

Jaunais klubs darbu sācis pašā Rīgas centrā - Raiņa bulvārī 21, kur līdz šim darbojās klubs Pie L tipa, un, kā sola Baseina pārstāvji, tajā viesus gaida jauni iespaidi un draugi, aizraujošs interjers, radoša un nepiespiesta atmosfēra, kā arī citas kvalitatīvas naktsdzīves baudīšanai nepieciešamas lietas.

Atklāšanas pasākums piesaistīja plašu interesentu loku, un, lai gan īsts baseins kluba apmeklētājiem nebūs pieejams, atklāšanas vakarā drosmīgākie viesi varēja izmērcēties milzīgā ūdens kubulā.

Klubs būs atvērts no ceturtdienas līdz sestdienai un saviem apmeklētājiem piedāvās trakulīgas dejas līdz rīta gaismai.

Par kluba muzikālo skanējumu nedēļas nogalēs rūpēsies Latvijā iecienīti dīdžeji - Toms Grēviņš, Egons Reiters, Artis Volfs, DJ Rudd, DJ Dub:ra, DJ All-Viss, Kārlis Dagilis, Mixmaster AG un daudzi citi.

Starp jaunā kluba pirmajiem viesiem bija arī sabiedrībā zināmi cilvēki - burziņu apmeklēja dīdžejs un sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis, kurš atklāšanas ballītē arī rūpējās par mūziku, portāla Draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks, žurnālists Egīls Zariņš, dīdžejs Horens Stalbe un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!