Foto: DELFI

Trešdienas, 25. septembra, vakarā Jaunās talantu fabrikas meitenēm skatītāji bija uzticējuši grūtu uzdevumu – viņām bija jāizvērtē, kurš no šova stiprā dzimuma dalībniekiem būtu uzskatāms par visvīrišķīgāko.

Šīs aptaujas rezultāti īpaši pārsteidzoši nebija: vairums meiteņu atzina, ka no puišu pulciņa vīrišķīgākā titulu ir pelnījis šova vecākais dalībnieks - dziedošais ceļu būves inženieris Edgars Gusts (attēlā).

Daloties pārdomās, kas tieši liecina par vīrišķību, meitenes minēja gan fizisko spēku, gan spēju komunicēt ar sievietēm un būt džentlmenim, pašpārliecinātību, atbildības sajūtu un citas īpašības.

Lai gan dažas no dalībniecēm nevēlējās nosaukt konkrētus vārdus un vērtēt savus šova kolēģus, konsīlijā tika lemts, ka Edgaram piemīt visplašākais vīrišķīgo iezīmju klāsts.  

Lai gan žūrijas locekļi ne reizi vien atzinuši, ka 25 gadus vecā Edgara vokālās prasmes nav pārāk spīdošas, skatītāju simpātijas viņam izdevies iekarot ar saviem humoristiskajiem un teatrālajiem priekšnesumiem, kā arī sirsnīgo smaidu un atklāto dabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!