Foto: DELFI
Lai gan šobrīd modes mākslinieks Dāvids un viņa sieva Antra viens otru sauc par "betona sienu", abu ilgās attiecības bijušas kaislību pilnas un Dāvids (īstajā vārdā gan Romāns) Antrai reiz pat sitis pa seju.

Pāris ir kopā jau 24 gadus, bet oficiāli precējušies tikai astoņus, turklāt laulāšanās vairākkārt atlikta. Intervijā žurnālam Ok! abi stāsta, kā iepazinušies, cik bieži gandrīz gājuši bojā un kā Dāvids sievu sitis.

"Vienu reizi mūžā esmu iesitis sievietei, un tā bija Antra. Uzsitu viņai zilu aci pilnīgi spontāni. (..) Antra tikai runā, runā, zāģē, zāģē, nāk man tuvāk... Es pagriežos un kā šķiļu - nu vajadzēja gadīties, ka tieši pa aci!

No rīta pamostos - viņas nav. Eju meklēt, skatos: uz grīdas pa visu māju - koridorā, virtuvē, istabā - viņas mati. Lielas šķipsnas, it kā suns būtu plosījis! Ak, dievs, kas noticis?!

Viņa no rīta piecēlusies, paņēmusi šķēres un nogriezusi sev matus - līdz ādai. Un aizgājusi uz darbu! Iedomājies - ar tādu izrobotu galvu, milzīgs fingālis, melns kā kafija zem acs - viņa to, protams, negrimē, bet mierīgi sēž un strādā ar saviem klientiem," baisos notikumus intervijā atminējies Dāvids.

Savukārt iepazinušies viņi krietni vien romantiskākos apstākļos. "Es biju precējies, un man bija mīļākā. Viņa aizveda mani pie manikīres, un tā bija Antra. Viņa ar mani nerunāja, jo uzskatīja mani par ķertu.

Bet Antrai bija puisis, no kā viņa netika vaļā, un tā mana mīļākā izdomāja, ka mēs ar Antru paspēlēsim mīļākos, lai tas puisis atsietos. Un mēs tā arī darījām, es pat ar to džeku kāvos viņas dēļ!

Pēc tam es skatos: viņa Limbažos stāv uz perona ar torti rokās - braukšot pie draudzenes. Ieaicināju viņu pie sevis mašīnā, un tā mēs divas dienas ar to tortīti braucām pa Latviju. Nē, nē, nekāda seksa - tikai draugi!" intervijā stāstījis Dāvids.

Savukārt, runājot par tālākiem nākotnes plāniem, laulātais pāris jau ir izdomājis, ar ko nodarboties.

"Mums ir plāns - kad būsim veci, sēdēsim pie Operas parciņā un aprunāsim, un apsmiesim garāmgājējus. Tādā ziņā mēs esam briesmīgi," žurnālam Ok! stāstījis Dāvids.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!