Foto: Privātais arhīvs

Jūnija beigās otro reizi apprecējās viens no skandalozākajiem pašmāju basketbolistiem Kristaps Valters, kurš par sievu apņēma interjera dizaineri Džeinu Ansoni (attēlā), bet aprīļa sākumā pāra ģimenē ienāca arī meitiņa Tabita.

Rudens sākumā laimīgā trijotne pameta Latviju un pārcēlusies uz dzīvi Turcijas pilsētā Ankarā, kur Valters savu sportista karjeru turpina Turcijas spēcīgākās līgas komandā Ankaras Kolejliler.

Kamēr Kristaps strādā, viņa sieviņa auklē mazuli, un oktobra sākumā jaunā māmiņa arī izveidojusi blogu, kurā nolēmusi atspoguļot laimīgās ģimenītes gaitas Turcijā.

Džeina ne tikai sniedz atskaites par to, ka pabarojusi savu vīru un meitiņu, bet arī apraksta turku mentalitāti, kultūru un paradumus. Jaunā māmiņa atzīst, ka vislielākais pārbaudījums ir valoda, kuru viņa raksturo kā nejēdzīgu "T, K, Š, R burtu gūzmu". Arī turku mentalitāte viņai ir pamatīgs pārbaudījums - ļaudis šajā zemē esot nedaudz kaitinoši.

"Otrais lielākais pārbaudījums ir mentalitāte! Un es nerunāju par tām Allāha dziesmiņām rīta agrumā, tantiņām garās lupatās un lakatiem uz galvas. Man grūti pieņemt, ka katrs garāmgājējs čubina, kutina un bučo manu mazuli.

Katrs, kam nav slinkums, ielīdīs manos ratos. Bišku esmu apradusi, un mazulis arī man komunikabls, no liekas uzmanības neatteiksies. Būtu mājās, gan jau krāmētu pa pirkstiem," savās izjūtās dalījusies Džeina.

Jaunā māmiņa atklājusi, ka jau paspējusi sadraudzēties un paklačoties ar citu basketbolistu sievām, savukārt pārdomas sportista sievai raisījis fakts, ka Ankaras ciematiņā Park Oran, kurā dzīvo Valteru ģimenīte, ļaudis braukā ļoti glaunos automobiļos.

"Es nekādi nevaru saprast, vai dzīvoju visbiezākajā Ankaras rajonā, vai te visi staigā feikos, bet, ja pagalmā noparkotas tikai Panameras, Maseratti, Ferrari un tā tālāk, vēl jo vairāk, zinot to, ka Turcijā, pērkot mašīnas, cenas ir vismaz uz pusi dārgākas, interesanti būtu iemaldīties miljonāru rajoniņā. Diez, ar ko viņi braukā?" prātojusi Džeina.

Savukārt ikdienu māmiņa lielākoties pavada, veicot mājas darbiņus, gatavojot dažādus mafinus un citus gardumus, kā arī auklējot meitiņu Tabitu, kurai, kā vēsta Džeina, jau parādījies trešais zobiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!