Foto: Privātais arhīvs

Skandalozais skatuves mākslinieks un apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (attēlā) pamanījies iemantot meitu ģēģera un varena mīlnieka slavu. Tagad seksuālās pieredzes bagātais mūziķis plašākas sabiedrības acīm atrādījis visai atklātu un pikantu video, kurā demonstrē savu erotisko priekšspēli pirms seksa.

"Gaidiet manus video ar seksa orģijām! Nu, lūk, jums, neķītrajiem miesas gardēžiem, video ar priekšspēli. Vēl nedaudz pacietības, un tiks publicēts arī "niknais sekss"!" saviem faniem paziņojis Kiops, kurš savu amatiervideo ievietojis video krātuvē Youtube.

Videoklipā, kuram Sandis devis nosaukumu Kiopa erotiskā priekšspēle pims niknā seksa, mūziķis ļāvies nerātnām un draiskām izdarībām ar kādu tumšmati, kura demonstrē savu dejotprasmi, rīvējoties un berzējoties gar mūziķi.

Kiopa seksa priekšspēlē, protams, neiztikt arī bez skūpstiem un glāstiem. Tumšmate ne tikai iepriecināja Sandi ar dejām, bet arī lielo dekoltē izgriezumu, kurš mūziķi burtiskā nozīmē apbūra - viņš kāri glāstīja un aptaustīja savas seksa partneres krūtis.

Abu mīlnieku erostiskās rotaļas notika visai skaļas mūzikas pavadībā, taču tas draiski noskaņotajiem balodīšiem neliedza izbaudīt vienam otra uzmanības apliecinājumus līdz brīdim, kad filmēšana tika pārtraukta, jo pienāca laiks ķerties pie paša galvenā - seksa - taču Sandis sola, ka arī šo piedzīvojumu viņš tuvākajā laikā atrādīs saviem atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!