Foto: Vida Press
Austrāliešu aktrise un rakstniece Eidžeja Ročestera (attēlā) atpazīstamību pasaulē iemantojusi, galvenokārt pateicoties mūžīgajai cīņai ar lieko svaru, kas dažreiz pat apdraud sievietes veselību.

Savulaik Ročestera vadījusi Austrālijas notievēšanas šovu The Biggest Loser, un austrālieši ar lielu interesi sekojuši līdzi sievietes izmaiņām - te viņa fotogrāfus priecējusi ar gluži vai ideālu figūru, te atkal pozējusi kā ļoti kuplu formu īpašniece.

Nesen 44 gadus vecā dāma ieradusies Holivudā, lai BeSpun studijā izmēģinātu dejas ap stieni, bet nodarbības laikā viņai gadījies misēklis - apalīte tik aizrautīgi centusies izpildīt pilnu apgriezienu ap stieni, ka rokas slodzi nav izturējušas un viņa apgāzusies. 

Lai gan Ročestera sabiedrībā gandrīz vienmēr radījusi omulīgas sievietes tēlu, patiesībā viņas dzīvē bijuši ļoti daudz skarbu pārbaudījumu - bērnībā meiteni pameta māte, audžumāte izturējās pret viņu vardarbīgi, bet tad, kad sieviete iepazinās ar savu īsto mammu, viņa pēc gada izdarīja pašnāvību.

Eidžeja audzina dēlu, kuram piecus gadu vecumā tika diagnosticēts Asperega sindroms, un Ročestera intervijās nav slēpusi, ka liekā svara problēmas viņai radījuši psiholoģiskie pārdzīvojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!