Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļa pie televīzijas skatītājiem atgriezās TV3 izklaidējošais raidījums par atpazīstamu cilvēku dzīvi Tikai ar ielūgumiem, kurā viena no interesantākajām sadaļām ir slavenību izjokošana. Šoreiz par iznerrošanas upuri krita radio Star FM ētera "balss" un dažādu šovu vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare (attēlā).

Tikai ar ielūgumiem radošā komanda Sipenieci bija nolēmuši izjokot Star FM rīta raidījuma Zoopasta laikā - ierastais skats, kurš paveras pa radio studijas logu, šoreiz bija papildināts ar jaunu puisi, kurš uz pacēlāja tīrīja stiklus un pamazām sāka atkailināties.

Jāatzīst, Sipeniece ar savu Zoopastas kolēģi Jāni Romanovski logu tīrītāja izdarības aiz stikla vēroja ar lielu aizrautību, gluži kā teātra izrādi, kuras laikā jaunietis ne tikai uz loga pūta savu dvašu un zīmēja sirsniņas, bet arī  atrādīja vairākus iepriekš sagatavotus plakātus ar dažādiem uzrakstiem.

Zoopastas vadītāji savā starpā ķiķināja un jokoja, kā arī pauda cerību, ka jaunietis neizģērbsies, taču abiem par lielu pārsteigumu, logu tīrītājs tiešām sāka atkailināties, kas izraisīja neviltotu sajūsmu radio studijā.

Sipeniecei šīs izdarības likās tik amizantas un ērmīgas, ka viņa nolēma atvērt logu, lai apvaicātos puisim, vai viņš nav nosalis, kā rezultātā Baiba saprata, ka kļuvusi par izjokošanas upuri - viņa pamanīja kameru, kura filmēja šo iestudēto priekšnesumu.

"Paldies! Bija ļoti labi! Bija vērts vienu rītu beidzot uz darbu nākt!" jautri iesaucās Baiba, aptvērusi, ka kļuvusi par izjokošanas upuri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!