Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 23. oktobra, pievakarē vientuļās un mīlestības alkstošās sirdis sastapās kultūra bārā Sapņi un kokteiļi, kur norisinājās skaistuma un iepazīšanās portāla iMiss.lv rīkotais "ātro randiņu" pasākums, kurš guva milzīgu atsaucību.

"Ātrajā randiņā" piedalījās 24 otrās pusītes meklētāji - pie katra galdiņa sēdēja pa pārim. Dalībniekiem tika dotas trīs minūtes, kurās viņi centās viens otru iepazīt. Kad beidzās noteiktais laiks, stiprā dzimuma pārstāvji devās pie cita galdiņa savas sirds dāmas meklējumos.

Kamēr "ātrā randiņa" dalībnieki savā starpā čaloja un centās viens otru ieinteresēt, pārējie iepazīšanās ballītes apmeklētāji tika aicināti uz puzles likšanu un citām aktivitātēm, kuras tika atalgotas ar balvām.

Vakara noslēgumā izveidojās pieci pāri, kuri tika bagātīgi apbalvoti ar dažādām sponsoru sarūpētām veltēm - biļetēm uz Lāras Fabiānas koncertu un Jaungada pasākumu uz ledus Riekstkodis-XXI gadsimts, dāvanu kartēm no solārija studijas SunLounge un citām balvām.

"Ātrajā randiņā" tika sarīkota arī ilgākā skūpsta atrakcija, kurā bija iespējams savā īpašumā iegūt 50 latus vērtu dāvanu karti no Sapņiem un kokteiļiem. Šoreiz gana drosmīgi izrādījās tikai divi pāri, kuri bija gatavi ļauties kaislīgam un ilgam skūpstam.

Vakara gaitā neiztrūka arī dejas - "ātrā randiņa" dalībnieki tika aplaimoti ar studijas Paradis meiteņu kārdinošajiem vēderdeju priekšnesumiem, savukārt mūziķu Gunta Nuržas un Sergeja Fomina izpildītās kompozīcijas iekustināja pat viskūtrākos ballītes apmeklētājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!