Foto: DELFI

Oktobra vidū pie televīzijas skatītājiem atgriezās izklaidējošais raidījums par slavenību dzīvi Tikai ar ielūgumiem. Vienā no pārraides interesantākajām rubrikām, kurā tiek izjokoti atpazīstami latvieši, arī šonedēļ neiztika bez ēverģēlībām - par jokdaru upuri krita aktieris Andris Bulis (attēlā).

Tikai ar ielūgumiem radošā komanda bija uzaicinājusi aktieri uz tirdzniecības centru Mols, kur viņam it kā bija jāpiedalās iepirkšanās spēlē. Pirms tam Bulim tika piekodināts, lai savu mašīnu viņš atstāj daudzstāvu auto stāvvietā.

Aktieris, neko ļaunu nenojauzdams, noparkoja savu spēkratu un devās pastaigāties pa veikaliem, taču tieši šajā brīdī sākās jokdaru plāna īstenošana. Aptuveni divdesmit minūšu laikā mērķis - aplīmēt Buļa automašīnu ar līmlapiņām - tika izpildīts.

Auto tika pilnībā noklāts ar košiem papīrīšiem tā, ka pat grūti noteikt, kādā krāsā ir mašīnas virsbūve. Sākumā tas sagādāja problēmas arī pašam aktierim, kurš, iznācis no veikala, pirmajā mirklī nodomāja, ka sajaucis autostāvvietas stāvus, tādēļ aši devās prom.

Pēc laiciņa, attapies, ka tomēr nav kļūdījies, Bulis atgriezās pie sava auto un pauda neviltotu prieku par koši iesaiņoto spēkratu. Tā saucamais joks, kuru aktieris drīzāk uztvēra kā pārsteigumu, beidzās uz īpaši pozitīvas nots - Andris šo skatu iemūžināja ar savu viedtālruni un aizripoja ielās ar visām līmlapiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!