Foto: Publicitātes foto

Jaunā pašmāju dizainere Kristīne Deimon (attēlā), kura oktobra beigās kļuva par dēliņa Mihaela mammu, nonākusi ļoti sarežģītas izvēles priekšā – viņa grasās iegādāties jaunu auto, taču nespēj izlemt, kādā krāsā tam vajadzētu būt.

Kā ierasts XXI gadsimtā, ļaudis pēc padoma visbiežāk vēršas sociālajos tīklos. Arī dizainere saviem draudzēšanās portāla Facebook sekotājiem uzdevusi šo svarīgo jautājumu - kādā krāsā izvēlēties jauno auto.

Šobrīd Deimon ir smagas izvēles priekšā - iegādāties melnu vai spilgti rozā BMW 5 markas modeli. Tā kā draugi lielākoties ieteikuši izvēlēties tumšo krāsu, jo rozā esot domāta tikai priekš bārbijām, arī dizainere sāk nosliekties par labu šim variantam.

Kā saviem draugiem un sekotājiem skaidrojusi Deimon, viņa labprāt nopirktu melnu BMW, kura dizainā parādītos arī rozā krāsa. Tiesa, viņas prātu nomoka ne tikai auto krāsa, bet arī tā izmēri. Viņas kārotais auto ir diezgan mazs, bet līdz šim Kristīne pieradusi pārvietoties Audi džipā.

"Man Audi Q7 liekas par lielu priekš manis! Kā arī esmu uzticīga BMW, vienīgi no džipa uz "vieglo" pāriet būs kā būs! Bet gribu BMW 5!" sociālajā tīklā Facebook skaļi paziņojusi Deimon.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!