Foto: AFP/Scanpix
Viena no populārākajām un panākumiem bagātākajām modelēm pasaulē Alesandra Ambrozio (attēlā) atzinusies, ka viņas modes industrijā augsti novērtētais skaistums tomēr nav gluži dabīgs – bērnībā viņai veikta plastiskā operācija.

Modele ārvalstu medijiem pastāstījusi, ka jau kopš bērnu dienām viņa sapņojusi kļūt par modeli, bet šo sapni realizēt nebūtu ļāvušas viņas ausis - tās bija pārāk atļukušas, un mazā Alesandra kopā ar vecākiem pieņēmusi lēmumu veikt operāciju.

Tā kā modeles dzimtā Brazīlija tiek uzskatīta par plastisko operāciju "galvaspilsētu", fakts, ka 11 gadus vecai meitenei tiek veikta tik ierasta procedūra kā ausu korekcija nevienu neizbrīna, tomēr viss neesot noritējis pārlieku veiksmīgi.

"Es savā dzimtajā pilsētā atradu dakteri, kurš tādu operāciju bija veicis tikai vienu reizi, tā kā es biju gluži kā izmēģinājuma trusītis. Pirmās pāris naktis man bija sajūta, it kā man ausis būtu nogrieztas pavisam," bērnībā piedzīvoto atcerējusies Alesandra.

Savulaik veiktā operācija un pēc tam nepieciešamās sīkās korekcijas modelē radījušas paniskas bailes no tālākas ķirurģiskas iejaukšanās ārējā izskata uzlabošanā, bet viņas panākumi modes industrijā apliecina, ka tas vismaz pagaidām nav nepieciešams.

Alesandra Ambrozio ir dzimusi 1981. gadā, un viņas tautību sajaukums ir vēl viens piemērs tam, kā asiņu kokteilis labvēlīgi ietekmē ģenētiku. Pasaulē viņu pazīst vienkārši kā Alé - skaistule ir tik populāra, ka papildu paskaidrojumi nemaz nav vajadzīgi.

Alesandrai ir brazīliešu, poļu un itāļu senči. Lieliskā, ar ideāliem parametriem un brazīliešu īpatnībām apveltītā Alesandra tomēr nekļuva vien par skaistu rotājumu vīriešu žurnāliem, jo viņas inteliģentā seja ar smalkajiem vaibstiem prasīja nopietnāku attieksmi, uzskata modes eksperti.

Tieši Alesandru daudzi eksperti dēvē par kanonisko skaistuli un supermodeli. Pat Brazīlijā viņai skaistuma ziņā ir maz konkurenšu - viņu arī uzskata par pašu garkājaināko modeli visā Dienvidamerikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!