Foto: Vida Press
Aizvadītajā nedēļas nogalē Ņujorkā savu 60 gadu jubileju atzīmēja populārais amerikāņu diskžokejs Hovards Šterns, bet viņa dzimšanas dienas ballītē negaidīti uzradās nelūgta viešņa un parūpējās par neaizmirstamu šovu.

Amerikāniete Patrīcija Krentcila (attēlā) amerikāņu un vēlāk arī visas pasaules uzmanību piesaistīja pirms aptuveni diviem gadiem, kad viņa tika sodīta par savas mazās meitiņas vešanu uz solāriju. 

Tiesa, sieviete šo apsūdzību un savu atkarību no solārijiem pratusi izmantot sev par labu un kopš tā laikā kļuvusi gana populāra - viņa tiek dēvēta par Iedeguma mammu jeb "Tan Mom".

Šīs dāmas parādīšanās pasākumos vienmēr tiek uztverta ar nelielu uztraukumu, jo manieres un un piedienīgas uzvedības normas Patrīcijai ir pasvešas - to viņa apliecinājusi arī Šterna jubilejas ballītē.

Krenctila pasākumā ieradusies bez ielūguma, bet, pozējot pie fotostenda, viņa ne tikai demonstrējusi to, ka pirms pasākuma nav uzvilkusi apakšveļu, bet arī aiz uztraukuma un sajūsmas par notiekošo apgāzusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!