Foto: Vida Press

Itāļu modes dizainere Donatella Versače (attēlā), kura savulaik pat atzīta par trešās neglītākās sejas īpašnieci pasaulē, šonedēļ kārtējo reizi nonākusi mediju uzmanības lokā – fotogrāfiem izdevies viņu iemūžināt visai baisā paskatā ar minimālu grima kārtu.

Donatella, kura kopā ar savu brāli Džanni dibinājusi Versace modes namu, ir viena no bagātākajām un ietekmīgākajām sievietēm pasaulē, taču viņai ir kāds netikums - sieviete pārlieku aizrāvusies ar plastiskajām operācijām, un pēdējo piecpadsmit gadu laikā viņa mainījusies līdz nepazīšanai.

Versačei, kura šobrīd ir 58 gadus veca, joprojām piemīt perfekta stila izjūta, un viņa tiek dēvēta par modes ikonu, tiesa, šie vārdi parasti tiek attiecināti uz viņas apģērbu, nevis ķermeņa vai sejas izskatu, un šonedēļ dizainere kārtējo reizi izpelnījusies krietnu devu kritikas.

Slavenību fotogrāfiem izdevies iemūžināt Donatellu Milānas ielās visai baisā paskatā - Versače, kārtojot biznesa lietas, publiskajā telpā izgājusi ar minimālu grima kārtu, ko ātri vien pamanījuši arī paparaci.

Fotogrāfi noķēruši vairākus kadrus, kuros Donatella redzama ne tajā labākajā paskatā, un ārzemju mediji jau paziņojuši, ka Versačes seja izskatoties uzblīdusi un pietūkusi un viņa vairāk atgādinot citplanētieti, nevis sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!