Savulaik milzīgu popularitāti izdevās iemantot Ghetto TV rubrikai Neloģiskie jautājumi, kurā dažādu raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš iznerroja ļaudis, tajā skaitā arī Latvijā populārus un atpazīstamus cilvēkus, un beidzot pēc ilgāka pārtraukuma publiskoti vēl neredzēti kadri, kuros uz neloģiskajiem jautājumiem atbild vīrietis vārdā Saša (attēlā kreisajā pusē).

Šis videoklips tīmeklī publicēts aizvadītajā nedēļā, un tas kļuvis par pašmāju tīmekļa sensāciju, savukārt sižeta galvenais varonis - Saša - jau dēvējams par vietējā mēroga slavenību, kuru sociālajos tīklos ļaudis pat sākuši citēt.

Kā noskaidrojas videoklipa sākumā, Saša savulaik strādājis par ķīmiķi, un, par spīti tam, ka Zeltiņš viņam uzdod vairākus ne visai loģiskus jautājumus, vīrietis pārliecināti un izsmeļoši sniedz atbildi uz katru no tiem, savu sakāmo papildinot pat ar zinātniskiem faktiem.

Tāpat jāpiemin, ka, neraksturīgi Zeltiņam, šoreiz sižetā viņš palicis tikai otrajā plānā - harizmātiskais un runīgais Saša Renāram "izgriež pogas" un birdina vārdus gluži kā pupas, intervētājam nemaz nesniedzot iespēju kaut ko bilst.

Šis nelielais sižets ir izgriezums no ielu sporta un kultūras kustības Ghetto Games dokumentālās filmas par 2013. gada sezonas notikumiem Tas ir tikai sākums, kura 21. februārī kinoteātrī Citadele piedzīvos savu pirmizrādi, savukārt dienu vēlāk tā tiks demonstrēta gandrīz 100 Latvijas novadu kultūras namos un kinoteātros vienlaicīgi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!