Foto: Vida Press

Pamela Andersone (attēlā) ir ne tikai atpazīstama aktrise un modele, bet arī liela dzīvnieku tiesību aizstāve, un aizvadītajā nedēļā publiskots video, kurā viņa kārtējo reizi atkailinājusies, lai pierādītu savu lielo mīlestību pret nagaiņiem, astaiņiem, ragaiņiem un citiem kustoņiem.

Valentīna dienā tika publicēts dzīvnieku tiesību aizstāvju biedrības PETA veidotais reklāmas rullītis, kurā 46 gadus vecā aktrise, iejutusies aizvadītā gadsimta vidus Holivudas dīvas tēlā, pavedinoši izģērbjas un cenšas savaldzināt suni.

Tiesa, sākotnēji netiek parādīts, kam Andersone velta striptīzu - tikai video beigās atklājas, ka šī erotiskā deja ir paredzēta sunim, kurš visu procesu vēro, sēdēdams uz krēsla, bet beigās parādās kadrs, kurā četrkājainais mīlulis jau guļ gultā kopā ar puskailo Pamelu.


Reklāma veidota kā PETA apsveikums Valentīna dienā visiem dzīvnieku mīļotājiem pasaulē, un sižeta noslēgumā videoklipā parādās zīmīgs uzraksts, kurā tiek paskaidrots, ka katra diena ir kā Valentīndiena, ja tā tiek pavadīta kopā ar to, kuru mīli.

Šī nav pirmā reize, kad modele atkalinājusies kādā no organizācijas PETA kampaņām. Tā, piemēram, 2009. gadā Andersone pozēja šokējošam plakātam, kurā uz viņas ķermeņa bija iezīmētas ēdamas gaļas kautķermeņa sastāvdaļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!