Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā milzīgu popularitāti tīmeklī iemantoja apvienības Zvejnieka meita dalībnieks Artis (attēlā), kurš ar sludinājumu portāla Ss.lv palīdzību centās atrast sev sievu. Tagad tapis zināms, ka skaudīgie kaimiņi līgavas meklētāju apzaguši.

Janvārī Artis tīmekļa vietnē Ss.lv ievietoja amizantu sludinājumu, kurā meklēja sev jaunu sievu, jo iepriekšējā izrādījusies brāķis. Drīz vien muzikants nonāca mediju redzeslokā un iemantoja zināmu atpazīstamību. Protams, viņam izdevās arī piesaistīt meiteņu uzmanību, un tieši šī iemesla deļ līgavas meklētājs kļuvis par garnadžu upuri.

"Man ir nozagtas divas ģitāras, un šobrīd jūtos kā bez kājām un rokām. Nebūtu brīnums, ka tas noticis, jo kādam vienkārši ļoti skauda, ka pie manis uz mājokli bieži nāk ciemos meitenes - potenciālās līgavas -, tāpēc nolēma mani aptīrīt," sarunā ar DELFI Izklaide pastāsta Artis.

Mūziķis ļoti cer, ka ar mediju palīdzību izdosies savu īpašumu atgūt. Tāpat viņš arī vērsies policijā. Artis joprojām nav atmetis ticību, ka zaglis tomēr sapratīs savu kļūdu un atdos ģitāras to īpašniekam.

"Man ir stipras aizdomas, ka ģitāras nospēra kaimiņu bračkas. Viņi bija ienākuši pie manis, lai aizņemtos pastiprinātāju. Pēc tam tikai ievēroju, ka pazuduši man tik svarīgie instrumenti," stāsta mūziķis, kurš atceras, ka nesen līdzīgā situācijā nonāca arī leģendārais rokmūziķis Ainars Virga un viņam savas ģitāras beigās izdevās atgūt.

Savukārt taujāts, vai Artis jau atradis līgavu, viņš atklāj, ka pagaidām viss joprojām ir procesā. Vairākas meitenes atsaukušās uz sludinājumu, bet pagaidām mūziķis nav atradis īsto un vienīgo.

"Toreiz biju sarīkojis tādu kā meiteņu atlasi un koncertu Origo tunelī, bet ieradās diezgan maz klausītāju, jo cilvēki, acīmredzot, domāja, ka līgavas meklējumi ir tikai joks. Bet es patiešām meklēju sev sievu un joprojām esmu atvērts piedāvājumiem!" noslēgumā saka Artis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!