Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 5. marta, pievakarē ukraiņu izcelsmes latviešu dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark (attēlā centrā) ar jestru ballīti klubā Friends prezentēja sava jaunākā hita Tu esi cerība videoklipu.

Tā kā mūziķes jaunākais skaņdarbs ir veltīts visām daiļā dzimuma būtnēm, videoklipa prezentācija apzināti tika sarīkota neilgi pirms Starptautiskās sieviešu dienas, un atbalstīt Katy uz šo pasākumu bija ieradušies viņas daiļrades cienītāji, tuvākie draugi un kolēģi.

Viesu vidū bija arī skandalozais skatuves mākslinieks Sandis Kiops, ar kuru dziedātājai pēdējā laikā izveidojusies cieša draudzība. Prezentācijas vakarā viņam izdevās rast kopīgu valodu arī ar Katy vīru (visi trīs attēlā), un, kā atklāj pievilcīgā mūziķe, bez viņa pasākums nebūtu izdevies tik jautrs.

Viesi tika cienāti ar šampanieti un uzkodām, un vakara gaitā Katy savus ciemiņus iepriecināja arī ar nelielu koncertu, kurā visus sanākušos iepazīstināja ar savām autordziesmām. Tāpat viņa visus pārsteidza arī ar nelielu šova programmu, kuras laikā pārplēsa uz pusēm baltu žaketi un turpināja uzstāties seksīgos šortiņos un melnā topiņā.

"Jā, šoreiz skatītāju acīm es nododu video, kurā seksapīls aiziet otrajā plānā, bet uz skatuves es nejūtos ērti, ja manā apģērbā nav ne kripatiņas provokācijas," komentāru par savām izdarībām uz skatuves sniedz Katy.

Kā pastāsta māksliniece, viņas jaunākā kompozīcija ir veltīta tām sievietēm, kurām nereti ir iekšējais konflikts. Šajā dziesmā tiek akcentēts tas, ka ir vērts dzīvot un cīnīties par savu laimi. Savas emocijas viņa skaņdarbā izcēlusi ar vijolspēles palīdzību.


Videoklipa producents un operators ir Mārcis Šēners, un filmēšana norisinājusies divas dienas. Kā saka pati Katy, sižetā ir apslēpta ļoti dziļa jēga, un, lai to izprastu, vispirms jāiedziļinās dziesmas vārdos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!