Foto: Vida Press

Nesen Twitter tīklu uz brīdi "sagrāva" amerikāņu televīzijas "sejas" Elenas Dedženeresas "Oskara" ceremonijas laikā uzņemtais selfijs, kurā draudzīgi galvas kopā bija saspieduši krietns pulciņš populāru kino jomas pārstāvju, un, protams, ne viens vien vēlas atkārtot pasaulē populārākā selfija un Twitter ieraksta panākumus.

Šonedēļ Londonā notikušā pasākumā uzņemt līdzvērtīgu selfiju bija nolēmusi seriāla Dallasa zvaigzne Džoanna Kolinsa (attēlā centrā), bet tas viņai nav izdevies - kundze vien apliecinājusi, ka ar slavenu draugu ievilkšanu selfijā nepietiek, lai kļūtu par Twitter sensāciju.

Lai gan viņai izdevies savākt salīdzinoši nelielu "retvītu" skaitu, viņas uzņemtais fotoattēls populārs kļuvis kā, iespējams, sliktākais slavenību selfijs - ārpus kadra palikuši vairāki cilvēki, un tāpat tapis zināms, ka šajā labi iecerētajā paštīksmiņā īsi pirms tā uzņemšanas attiecies pievienoties Velsas princis Čārzls.


Kopā ar Kolinsu pozējuši tādi aktieri kā Bens Kingslejs un Džeremijs Aironss, britu dziedātāja un aktrise Piksija Lota un citi šovbiznesa jomas pārstāvji, kuri gan, kā vēsta britu mediji, A kategorijas slavenību sarakstos neierindojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!