Foto: Privātais arhīvs

Nevar noliegt, ka androgīnais latviešu modelis un modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs (attēlā) ir viens no spilgtākajiem pašmāju radošās sfēras pārstāvjiem, un šonedēļ viņš apliecinājis, ka spēj pozēt un izskatīties šiki ne tikai uz sarkanā paklāja, bet pat zobārsta kabinetā.

Jaroslavs, kurš ir neiztrūkstošs Rīgas saviesīgās dzīves baudītājs, gandrīz vienmēr, pateicoties savam ekstravagantajam un oriģinālajam stilam, burziņos pamanās nonākt fotogrāfu uzmanības lokā, bet savas ikdienas gaitas tīmeklī viņš labprātīgi atspoguļo pats - ar sociālo tīklu palīdzību.

Tā, piemēram, šonedēļ Jaroslavs visus savus mikroblogu vietnes Twitter un foto vietnes Instagram sekotājus informējis, ka viņš apmeklējis zobārstu - modelis publicējis bildi, kurā pozē daktera kabinetā ar pavērtu muti.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad modīgais blogeris virtuālajā vidē padalās ar ļoti personiskiem foto - aizvadītā gada vasarā Jaroslavs savu sociālo tīklu sekotāju novērtējumam sniedza attēlu, kurā viņš pozēja ar sadauzītu seju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!