Foto: F64

Lai gan kopš Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināla koncertiem pagājis jau krietns laiciņš, jokdari joprojām turpina uzjautrināties par konkursa dziesmām, un šonedēļ tīmekļa lietotāju novērtējumam sniegts videoklips, kurā izsmieta Sabīnes Berezinas un DJ Dween (abi attēlā) kompozīcija.

Jau vēstīts, ka Berezina un Dween ar dziesmu Dejo tā startēja Eirovīzjas nacionālās atlases pirmajā pusfinālā, un vēlāk ne tikai šī kompozīcija, bet arī priekšnesums kopumā izpelnījās visai skarbu sabiedrības novērtējumu dažādos sociālajos tīklos.

Beidzot jokdari no vārdiem ķērušies pie darbiem, un latviešu novērtējumam sniegts asprātīgs sižets, kurā pigoru meistari parādījuši, kā, izdzirdot Berezinas un Dween kompozīciju, varētu reaģēt asa sižeta filmu zvaigzne Čaks Noriss.

Dejo tā kļuva par vienu no visvairāk apspriestajām un, nevar noliegt, visplašāk izsmietajām "eirodziesmām", un šī videoklipa autoriem šķiet, ka kompozīcija, visticamāk, nepatiktu arī Čakam Norisam - šīs skaņdarbs uz viņu atstāj tik traumējošu iespaidu, ka asa sižetu filmu zvaigzne izšķaida TV ekrānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!