Foto: Privātais arhīvs
Dīdžejmeitene un topošā fitnesa modele Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) vienmēr bijusi visnotaļ radoša būtne, kas gatava izmēģināt to, ko citi, iespējams, neuzdrošinātos, un aizvadītās nedēļas nogalē viņa kārtējo reizi pārsteigusi tos, kas ar lielu interesi seko līdzi viņas gaitām.

Kā jau daudzi radošās sfēras darboņi, arī Lee ir aktīva sociālo tīklu lietotāju, un viņa regulāri savus fanus un atbalstītājus virtuālajā vidē informē par savām ikdienas gaitām un dažādiem sadzīviskiem notikumiem.

Tāpat Liene ir arī viena no tām publiskajām personām, kas ļoti iecienījusi foto vietni Instagram, un dīdžejmeitene vienmēr, kad veikusi kādas vizuālās vai stila pārvērtības, šo notikumu iemūžina attēlā, ko vēlāk publicē virtuālajā vidē.

Tā, piemēram, aizvadītās nedēļas nogalē seksīgā Lee, ņemot talkā krāsainas lēcas, eksperimentālos nolūkos no brūnacainas būtnes pārtapusi par zilacainu daiļavu, un šīs ērmīgās un jokainās pārvērtības viņa, protams, arī iemūžinājusi foto.

Vēlāk Liene attēlu atrādījusi arī saviem Instagram sekotājiem, un, lai gan viņa paziņojusi, ka pašai šīs pārvērtības šķietot visnotaļ dīvainas, dīdžejmeitene nolēmusi, ka turpmāk daudz biežāk izmantos krāsainas lēcas, lai mainītu vizuālo tēlu.

Tāpat eksperiments izpelnījies neviennozīmīgu Lienes draugu un atbalstītāju novērtējumu, un kāda seksīgās Lee paziņa pat pavēstījusi, ka topošā fitnesa modele šajā bildē izskatoties pēc vampīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!