Foto: Privātais arhīvs

Dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā), kura savulaik pat tika nodēvēta par pirmo tetovēto latviešu modeli, šonedēļ kārtējo reizi devusies uz salonu Rīgas tinte, kur apzīmējusi savu jau tā visnotaļ izraibināto ķermeni.

Liene nekad nav slēpusi, ka viņa ir liela tetovējumu un ķermeņa izdaiļošanas mākslas cienītāja, par ko arī liecina daudzie zīmējumi, kas rotā viņas ādu - seksīgā Lee ir aptetovējusi ne tikai savas rokas, pirkstus, dekoltē zonu un kājas, bet pat iekšlūpu.

Aizvadītā gada septembrī Liene laida pasaulē savu pirmdzimto dēlu Frederiku, un grūtniecības laikā un pēc dzemdībām viņa uz brīdi pārtrauca tetovēšanos, taču tagad, kad mazulis nedaudz paaudzies, Liene vērienīgi atsākusi ķermeņa apzīmēšanu.

Šonedēļ viņa papildinājusi un līdz galam pabeigusi zīmējumus, kas rotā viņas kājas. Tāpat vairāki uzlabojumi veikti arī tetovējumiem, kas izveidoti uz seksīgās dīdžejmeitenes rokām.

Vairāku dienu garumā Lee apmeklēja salonu Rīgas tinte, kur profesionāla meistara pavadībā beidzot līdz galam tika pabeigti tetovējumi uz Lienes kājām. Tiesa, šis process bijis mokošs, un dīdžejmeitene pārcietusi pamatīgas sāpes.

Liene tetovēšanās salona apmeklējumu arī iemūžinājusi vairākos attēlos, ko vēlāk publicējusi savā Instagram foto blogā, un, kā viņa pavēstījusi komentāru sadaļā pie vienas no bildēm, sāpes esot bijušas tik mokošas, ka viņa pat kliegusi.

Tāpat Lee nav slēpusi, ka dzemdību sāpes bijis nieks salīdzinājumā ar tām mocībām, ko viņai nācies paciest kāju aptetovēšanas laikā. Šim apgalvojumam piekritusi arī leģendārā dūla Katrīna Puriņa, kas padalījusies ar kādu interesantu faktu - seksīgā Lee dzemdībās esot bijusi klusa kā pelīte, un citām sievietēm būtu no viņas ko mācīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!