Foto: Privātais arhīvs
Dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) savu daudzo ķermeņa zīmējumu dēļ savulaik pat tika nodēvēta par pirmo tetovēto latviešu modeli, un izskatās, ka viņa negrasās atteikties no tintes ievadīšanas miesā – šonedēļ viņa atkal paviesojusies tetovēšanas studijā.

Liene vairākkārt atzinusi, ka ir liela tetovējumu un ķermeņa izdaiļošanas mākslas cienītāja, par ko arī liecina daudzie zīmējumi, kas rotā viņas ādu - seksīgā Lee ir aptetovējusi ne tikai savas rokas, pirkstusdekoltē zonu un kājas, bet pat iekšlūpu.

Līdz šim dīdžejmeitenes mugura bija viena no retajām viņas ķermeņa daļām, uz kuras vēl nebija ietetovēts kāds unikāls un oriģināls vēstījums, taču šonedēļ seksīgā Lee šo nepilnību mainījusi - viņa uz sava skausta izveidojusi jaunu tintes zīmējumu.

Seksīgā Lee uz tetovēšanas salonu devās kopā ar savu jaunāko māsu, kura izveidoja tieši tādu pašu zīmējumu kā Liene, un tagad abu dāmu skaustus rotā uzraksts Vous etes belle, kas tulkojumā no franču valodas nozīmē "tu esi skaista".

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada septembrī Liene laida pasaulē savu pirmdzimto dēlu Frederiku, un grūtniecības laikā un pēc dzemdībām viņa uz brīdi pārtrauca tetovēšanos, taču tagad, kad mazulis nedaudz paaudzies, Liene vērienīgi atsākusi ķermeņa apzīmēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!